Show Bookstore Categories

Kaamanan Siber

Kaamanan Siber

ByHumayun Bakht

Sajarah kaamanan cyber sapertos lami salaku konsép Internét. Internét mangrupikeun wéb jaringan sareng sadayana jaringan anu nyambung tiasa nawiskeun komunikasi sareng konektipitas anu aman. Ku kituna, timbul ideu kaamanan kaamanan cyber dimana duanana data organisasi tiasa disimpen tina leungit atanapi rusak. Alatan éta kaamanan cyber tiasa dihartikeun salaku kombinasi prosés anu kalebet nyimpen data individu atanapi organisasi dina garis atanapi offline. Luar wates sanaos henteu dihubungkeun sareng istilah cyber. Tapi , serangan cyber anu diluncurkeun bahkan dina komputer tunggal anu nyambung sareng Internét anu sanés tiasa dihubungkeun sareng sababaraha komputer offline anu sanés ku Intranet tiasa ngarusak data dina sistem offline ogé.

Details

Publication Date
Jul 6, 2020
Language
English
ISBN
9781716768903
Category
Computers & Technology
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Humayun Bakht

Specifications

Format
EPUB

Keywords

Ratings & Reviews