Show Bookstore Categories

MISTICIZMI ISLAM DHE BEKTASHIZMI

ByBaba Rexhebi

Usually printed in 3 - 5 business days
Ky libër i Baba Rexhebit është njoftim në detaje për Sufizmin dhe udhën bektashiane. Secili që është i interesuar për bektashizmin, patjetër duhet ta lexojë këtë libër. (Albanian Text)

Details

Publication Date
Apr 3, 2007
Language
English
Category
Religion & Spirituality
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Baba Rexhebi

Specifications

Pages
414
Binding
Perfect Bound
Interior Color
Black & White
Dimensions
US Trade (6 x 9 in / 152 x 229 mm)

Ratings & Reviews