Show Bookstore Categories

Fragment Tokë - Perde

ByRobert Skyler

Fragment Tokë – Një aventurë epike në drejtit mani-, kjo seri e, tregime të shkurtra racionale; peshat e njohurive të sigurisë kundër nënshtrimit të të kuptuarit.   Perde: Lulëzuar Në Dekadenca   Çfarë kuptimi ka pak në botë është ushtruar nga ata dalluar veten me tiraninë e ne. Ne i quajmë ato ata, dhe duke bërë kështu të matem këtë tirani me shpresë se mund të mbështesin në vend se të na vij. Por si ëndrrat më që nuk mund të mbijetojnë dritën e ditës, na lënë pa mbështetje, koprrac, dëshirë kapur me atë që ata thonë se sikur të ishin folur, me zërin tonë, me anë të bëjmë iluzionet e tyre jetojnë në drejtim natën e ardhshme... Që ne të mund të ëndërrojnë sërish.   Dhe, Thjeshtë English Edition: What small know there is in the world is force by those mark them with the rule of we...   Dhe, English Edition: What little understanding there is in the world is wielded by those distinguishing themselves with the tyranny of we...

Details

Publication Date
Dec 30, 2012
Language
Albanian
ISBN
9781300567486
Category
Home & Garden
Copyright
All Rights Reserved - Standard Copyright License
Contributors
By (author): Robert Skyler

Specifications

Format
EPUB

Ratings & Reviews